Wat als steekincident door hulpdiensten werd opgeschaald blijkt een uit de hand gelopen verkeersconflict te zijn geweest aan de Emmerikseweg/Buitensingel in Zutphen'.
Volledig scherm
Wat als steekincident door hulpdiensten werd opgeschaald blijkt een uit de hand gelopen verkeersconflict te zijn geweest aan de Emmerikseweg/Buitensingel in Zutphen'. © GinoPress B.V.

‘Steekincident’ Zutphen blijkt verkeersconflict, één lichtgewonde

UpdateEen steekincident in Zutphen blijkt minder ernstig dan de hulpdiensten zelf oorspronkelijk lieten uitgaan. Het gaat om een uit de hand gelopen verkeersconflict.

  1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
    Liveblog

    Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

    Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.

Zutphen