Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Venema Media

Stembureauleden in Bronckhorst hadden corona; kans op besmetting ‘nihil’

Drie mensen die bij de afgelopen verkiezingen voor de Tweede Kamer op stembureaus in de gemeente Bronckhorst hebben gezeten, zijn besmet met het coronavirus. Het gaat om personen die hebben meegewerkt op stembureaus in Hengelo en Zelhem. 

 1. Campings in de regio beleefden topjaar en maken ook nu een vliegende start: ‘Het is elk weekend Pinksteren’
  PREMIUM

  Campings in de regio beleefden topjaar en maken ook nu een vliegende start: ‘Het is elk weekend Pinksteren’

  Campings in Deventer, Salland en de Achterhoek hebben in coronajaar 2020 een toptijd gehad. Uit cijfers van bijvoorbeeld de gemeente Deventer blijkt dat er niet eerder zoveel mensen kampeerden als vorig jaar. En ook dit voorjaar beleefden de campings een vliegende start. ,,Het lijkt wel of het elk weekeinde Pinksteren is. We staan elke dag vol”, zegt Helma Reurslag van camping De Vrolijk in Laren.
 2. Muzikant Stef uit Vorden zag show voor 20.000 man in rook opgaan, maar: ‘Door corona leer je wat belangrijk is in het leven’
  PREMIUM

  Muzikant Stef uit Vorden zag show voor 20.000 man in rook opgaan, maar: ‘Door corona leer je wat belangrijk is in het leven’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Stef Woestenenk, zanger en gitarist uit Vorden.

Zutphen