Volledig scherm
PREMIUM
Grote puinhopen bij het Reststoffencentrum op bedrijventerrein de Mars worden gerecycled en zorgen voor grote stofoverlast op het bedrijventerrein bij omliggende bedrijven en omwonenden. © Ronald Hissink

Stof happen door Zutphens puinrecyclebedrijf: 'Het stuift als de hel'

De berg te recyclen puin van het Reststoffencentrum in Zutphen groeit als kool. Tot frustratie van omliggende bedrijven en omwonenden van het puinrecyclebedrijf op De Mars. 

,,Een drama. Het stuift als de hel.'' Bart van Veldhuizen is duidelijk over de huidige situatie van het puinrecyclebedrijf Reststoffencentrum achter zijn camperwinkel. De eigenaar van Van Veldhuizen Campers hekelt net als omliggende collega-ondernemers de grote hoeveelheid stof die vrijkomt bij het recyclen van het puin bij het Reststoffencentrum, onderdeel van Dusseldorp. 

  1. Topman Gelre krijgt geen salarisverhoging
    PREMIUM

    Topman Gelre krijgt geen salarisver­ho­ging

    Gelre ziekenhuizen hebben tevergeefs geprobeerd om via de rechter af te dwingen dat topman Michel Galjee meer mag verdienen dan de jaarlijkse 179.000 euro die is toegestaan in de Wet Normering Topinkomens (WNT). Dat blijkt uit een uitspraak van de rechtbank Midden-Nederland. Gelre had een zaak aangespannen tegen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport omdat het vindt dat er sprake is van een exceptionele situatie bij de ziekenhuizen. Daarom zou Galjee meer mogen verdienen dan 179.000 euro per jaar.

Zutphen