Op bedrijventerrein De Mars in Zutphen werd afgelopen zomer een illegale sigarettenfabriek opgerold. De fabriek zat verborgen op het gebouwencomplex dat vroeger onderdak bood aan Delta, het voormalige sociale werkvoorzieningsbedrijf van de gemeenten Zutphen, Lochem, Bronckhorst, Brummen en Voorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Op bedrijventerrein De Mars in Zutphen werd afgelopen zomer een illegale sigarettenfabriek opgerold. De fabriek zat verborgen op het gebouwencomplex dat vroeger onderdak bood aan Delta, het voormalige sociale werkvoorzieningsbedrijf van de gemeenten Zutphen, Lochem, Bronckhorst, Brummen en Voorst. © Archief/Ronald Hissink

Structurele controles op Zutphense bedrijventerreinen om nieuwe sigarettenfabriek of drugsproductie te voorkomen

Burgemeester Annemieke Vermeulen wil dit jaar eens per maand extra controles laten uitvoeren op de bedrijventerreinen in Zutphen. Criminaliteit op deze locaties blijft volgens de gemeente te veel buiten zicht. Daarom trekt Zutphen - als het aan de burgemeester ligt - een ton per jaar uit om hier strenger te gaan handhaven.

0 reacties

  1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
    Liveblog

    SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

    Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.

Zutphen