Op het dak van de locatie van Tactus Verslavingszorg aan de Piet Heinstraat in Zutphen woedde korte tijd een kleine brand. Dozen en verpakkingsmateriaal waarin zonnepanelen hadden gezeten, vatten vlam om vooralsnog onverklaarbare redenen.
Volledig scherm
Op het dak van de locatie van Tactus Verslavingszorg aan de Piet Heinstraat in Zutphen woedde korte tijd een kleine brand. Dozen en verpakkingsmateriaal waarin zonnepanelen hadden gezeten, vatten vlam om vooralsnog onverklaarbare redenen. © Rens Hulman

Tactus verslavingszorg Zutphen tijdelijk ontruimd vanwege brandje op het dak

Tactus Verslavingszorg aan de Piet Heinstraat in Zutphen werd vanochtend korte tijd ontruimd vanwege een kleine brand op het dak. Daar vatten dozen en verpakkingsmateriaal vlam. De oorzaak van het brandje is onbekend.

  1. Politieagent Henk de Man is de negatieve beeldvorming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’
    PREMIUM

    Politie­agent Henk de Man is de negatieve beeldvor­ming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’

    Zijn bericht op Facebook bracht een storm aan reacties teweeg. Politieman Henk de Man (61) - een bekende kop in Deventer en Salland - postte op zondag 28 juni een lang en persoonlijk relaas. Daarin windt hij zich op over de negatieve beeldvorming over de politie en zegt hij juist ongelooflijk trots te zijn op zijn werk. De Mans bericht leverde al ruim 10.000 - bijna louter positieve - reacties op. De geboren Zutphenaar wil zijn hartenkreet graag toelichten in een persoonlijk verhaal.

Zutphen