Het historische pand aan de Marspoortstraat in Zutphen. Opnieuw loopt het plan van horecatycoon Ayhan Sahin om er een hotel-restaurant te openen vertraging op.
Volledig scherm
PREMIUM
Het historische pand aan de Marspoortstraat in Zutphen. Opnieuw loopt het plan van horecatycoon Ayhan Sahin om er een hotel-restaurant te openen vertraging op. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Te vroeg gejuicht: nieuw hotel-restaurant in Zutphen voorlopig nog niet open

Hotel-restaurant 'tOer verwelkomt de eerste gasten niet voor het einde van de zomer. Nadat alle hobbels voor het hotel-restaurant begin mei waren weggenomen, liet Ayhan Sahin weten in juni de deuren aan de Marspoortstraat te open. Daar komt de horecatycoon uit Twello op terug. De opening is niet eerder dan aan het eind van de zomer of misschien zelfs pas in het najaar.

  1. Streep door avondvierdaagse Zutphen, organisatie richt pijlen op 2023: ‘De onzekerheid was te groot’
    PREMIUM

    Streep door avondvier­daag­se Zutphen, organisa­tie richt pijlen op 2023: ‘De onzeker­heid was te groot’

    Een avondvierdaagse voor iedereen, niet alleen gefocust op scholieren. Met dat doel begon de organisatie van het Zutphense wandelevenement - A4D Zutphen - in september vorig jaar vol goede moed aan haar klus. Die wordt niet dit jaar geklaard. De organisatie durfde het niet aan om nu - van 30 mei tot en met 2 juni - een avondvierdaagse nieuwe stijl in de steigers te zetten.

Zutphen