Muziekverenigingen Concordia Eefde en Kunstmin Gorssel treden op in de Buitensociëteit van De Hanzehof in Zutphen in betere tijden.
Volledig scherm
Muziekverenigingen Concordia Eefde en Kunstmin Gorssel treden op in de Buitensociëteit van De Hanzehof in Zutphen in betere tijden.

Theaters in Zutphen en Lochem mogen meer dan 30 bezoekers ontvangen

Theaters de Hanzehof in Zutphen en de Schouwburg in Lochem krijgen een vrijstelling van de veiligheidsregio en mogen meer dan 30 gasten verwelkomen. Samen met twee theaters in Doetinchem en Winterswijk zijn zij de enigen in de Achterhoek die in deze uitzonderingspositie verkeren. Overige culturele instellingen moeten het zeker drie weken zien te bolwerken met maximaal 30 bezoekers.

 1. Daniëlle was negen jaar geleden de eerste Brummense Bikkel, hoe heldhaftig is ze nu?
  PREMIUM

  Daniëlle was negen jaar geleden de eerste Brummense Bikkel, hoe heldhaftig is ze nu?

  Wat doe je als het huis van je vriendin compleet is afgebrand? Daniëlle Peelen uit Eerbeek - toen 14 jaar oud - deed wat veel kinderen van haar leeftijd niet zouden doen: ze kwam meteen in actie. Dankzij een tv-optreden bij de BZT-show kreeg de familie alle spullen terug. Door deze heldendaad werd ze de allereerste Brummense Bikkel. Negen jaar later, 23 inmiddels, kijkt ze vol trots terug. ,,Eigenlijk heb ik altijd mijn hart gevolgd.’’
 1. de Stentor Nieuws Update: Demonstratie aangekondigd in Deventer
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Demonstra­tie aangekon­digd in Deventer

  25 januari
 2. Hoofdcommissaris reageert op extreem geweld tegen politie
  Play

  Hoofdcom­mis­sa­ris reageert op extreem geweld tegen politie

Zutphen