Volledig scherm
De traumahelikopter is zaterdagmiddag geland in Warnsveld na een aanrijding waarbij een fietster gewond raakte. © Luciano de Graaf

Traumahelikopter opgeroepen na ongeval op de Kapperallee in Warnsveld

Een fietster is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de kruising van de Kapperallee met de Rijksstraatweg in Warnsveld. Er is een traumahelikopter opgeroepen en in een nabijgelegen weiland geland.

De vrouw is vermoedelijk geschept door de auto toen ze de weg wilde oversteken. De hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse. De fietster is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter heeft Warnsveld weer verlaten. 

De rijbaan vanuit Zutphen is voorlopig gestremd. Het verkeer wordt omgeleid via de B-weg. De andere rijbaan is nog wel open.

 1. Kerstpakketten uit Zutphen gaan de hele wereld over dankzij wielrenners
  PREMIUM
  Video

  Kerstpak­ket­ten uit Zutphen gaan de hele wereld over dankzij wielren­ners

  Topwielrenner Tom Dumoulin pakt over ruim een maand verlekkerd een van de circa 15.000 kerstpakketten uit die door Hedi over onze aardbol worden gestuurd. De kersthectiek is begonnen bij het kleine Zutphense bedrijf. In het magazijn stopt een team inpakkers dagelijks van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat romige kaasjes, flessen wijn en andere lekkernijen in dozen. ‘Operatie kerstpakket’ is nog steeds een logistieke uitdaging.
 2. Zutphen zet de poort wijd open voor Apeldoornse vastgoedmiljonair op voormalig ROC-terrein

  Zutphen zet de poort wijd open voor Apeldoorn­se vastgoed­mil­jo­nair op voormalig ROC-ter­rein

  Kenmerkende boogramen, midden in het groen aan de rand van de stad. De tastbare herinnering aan het voormalige schoolgebouw aan het Vispoortplein in Zutphen kan zomaar eens binnen afzienbare tijd verleden tijd zijn. De Apeldoornse vastgoedmiljonair Willem Goudkuil wil appartementen op de plek van het voormalig ROC-gebouw ontwikkelen. De gemeente Zutphen staat eventuele sloop van het karakteristieke pand toe.

Zutphen