De 4e Editie van de Triathlon van Zutphen. Zwemmers in de Vispoortgracht.
Volledig scherm
De 4e Editie van de Triathlon van Zutphen. Zwemmers in de Vispoortgracht. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Triatlon Zutphen: zwemmen in de Vispoortgracht, fietsen langs de IJssel en lopen door het centrum

Zwemmen in de Vispoortgracht, fietsen langs de IJssel en lopen door het centrum van Zutphen. Zutphen werd vandaag overspoeld met bijna driehonderd deelnemers van de Triatlon Zutphen.

 Verdeeld over drie afstanden sprongen zij de 19 graden warme Berkel in om vervolgens de fiets op te stappen en daarna lopend over finish in het centrum te komen. Deelnemers zwommen 250 of 500 meter door de Berkel, fietsten 10 of 20 kilometer en liepen 2,5 of 5 kilometer. 

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

Zutphen