De spoorwegovergang aan het Westerborchpad in Brummen is een van de onbewaakte overwegen die  deze week gesloten is door spoorwegbeheerder ProRail.
Volledig scherm
PREMIUM
De spoorwegovergang aan het Westerborchpad in Brummen is een van de onbewaakte overwegen die deze week gesloten is door spoorwegbeheerder ProRail. © Maarten Sprangh

Twee onbewaakte spoorwegovergangen definitief gesloten in Brummen: ‘Echt beter voor veiligheid’

Twee onbewaakte spoorwegovergangen in Brummen en Leuvenheim zijn deze week definitief gesloten door spoorwegbeheerder ProRail. Volgens de gemeente Brummen worden hierdoor mogelijk gevaarlijke situaties bij de overgangen voortaan beperkt. Buurtbewoner Marian Repkes (61) is tevreden met het besluit. „Heel begrijpelijk.”

0 reacties

  1. KAART | Rijssen-Holten neemt stokje van Urk over, vooral in Flevoland minder besmettingen
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Rijs­sen-Hol­ten neemt stokje van Urk over, vooral in Flevoland minder besmettin­gen

    Na drie achtereenvolgende dagen het hoogste aantal coronabesmettingen genoteerd te hebben in deze regio, geeft de gemeente Urk deze twijfelachtige eer vandaag eindelijk door. Dit keer is Rijssen-Holten de gemeente in Oost-Nederland waar de situatie met 98 nieuwe coronagevallen het meest zorgelijk is, in relatieve zin zou dat per 100.000 inwoners uitkomen op ruim 256 positief geteste mensen.

Zutphen