Uitslaande brand in woning in Zutphen snel geblust

videoIn een woning aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat in Zutphen is vanavond brand uitgebroken.

De brand brak tegen 19.15 uur uit. De veiligheidsregio meldde dat de brand korte tijd uitslaand was. Tegen 19.40 uur was het vuur meester. De brand trok veel bekijks vanuit de buurt. Op straat keek men toe hoe de brandweer het vuur te lijf ging.

De brandweer meldde na de brand dat de woning voorlopig onbewoonbaar is. Na de bluswerkzaamheden ging de brandweer over op het ventileren van de naastgelegen woningen. Ook werden er metingen uitgevoerd voor de aanwezigheid van koolstofmonoxide.

De Johan van Oldenbarneveldtstraat werd afgezet. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.

Volledig scherm
De rook komt uit de woning in Zutphen © Judah Bolink
Volledig scherm
De bluswerkzaamheden zijn voorbij. De brandweer gaat over op het uitvoeren van metingen en het ventileren van de omliggende woningen. © Judah Bolink
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familiekamer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’
    PREMIUM
    video

    Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familieka­mer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’

    Op bezoek bij papa in de bajes kan voor kinderen doodeng zijn. Niet vanwege papa, maar door de onpersoonlijke bezoekruimte met al die grote kerels. De gevangenis in Zutphen vindt het belangrijk dat vaders contact met hun kinderen houden. Want zij hoeven niet gestraft te worden voor de fout van hun ouder. Daarom is er nu de familiekamer, waarin het gezin samen kan zijn zonder toezicht. De Stentor neemt een kijkje.

Zutphen