Volgens D66, GroenLinks en de VVD moet Zutphen Regenboogstad worden. Samen met het COC werken ze aan een voorstel om Zutphen een stukje kleurrijker te maken. 
V.l.n.r: Ingrid Timmer, Cor Witbraad, Paul Woerlee, Viktor Boldewijn en Antje van Dijk.
Volledig scherm
Volgens D66, GroenLinks en de VVD moet Zutphen Regenboogstad worden. Samen met het COC werken ze aan een voorstel om Zutphen een stukje kleurrijker te maken. V.l.n.r: Ingrid Timmer, Cor Witbraad, Paul Woerlee, Viktor Boldewijn en Antje van Dijk. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Unanieme steun voor Zutphen als regenbooggemeente

,,Als LHBT’er moet je je veilig genoeg voelen om te zijn wie je bent”, zegt Zutphenaar Cor Witbraad. Daarmee omschrijft de ambassadeur van belangenorganisatie COC het doel van een initiatiefvoorstel van D66, GroenLinks en VVD om Zutphen regenbooggemeente te maken. 

 1. Inbraak dierenweide Warnsveld: twee hamers gestolen, maar door gat in het hek ontsnapten de geiten
  PREMIUM

  Inbraak dierenwei­de Warnsveld: twee hamers gestolen, maar door gat in het hek ontsnapten de geiten

  Geen grote buit voor boeven die afgelopen zondag inbraken in de schuur van de dierenweide in Warnsveld. Ze moesten het doen met twee hamers. Toch is de schrik bij de voorzitter groot: ,,De dieven beseffen niet welk risico ze hebben genomen door een gat in het gaas te knippen’’, zegt voorzitter Hans van Geel. Want de door het gat ontsnapte geiten konde zo de Draaiomsdreef oplopen.
 1. Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord
  Play

  Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord

 2. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

Zutphen