In een van deze garageboxen aan de Haydnstraat trof de politie begin deze maand ruim 500 kilo illegaal vuurwerk aan, waarna zij drie verdachten aanhield.
Volledig scherm
PREMIUM
In een van deze garageboxen aan de Haydnstraat trof de politie begin deze maand ruim 500 kilo illegaal vuurwerk aan, waarna zij drie verdachten aanhield. © Politie Zutphen / Castor van Dillen.

Verdachten opslag illegaal vuurwerk in Zutphen blijven langer vastzitten

De drie verdachten die begin deze maand na de vondst van een grote partij illegaal vuurwerk in Zutphen werden aangehouden door de politie, blijven langer in hechtenis. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank Overijssel gisteren beslist.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.