In een van deze garageboxen aan de Haydnstraat trof de politie begin deze maand ruim 500 kilo illegaal vuurwerk aan, waarna zij drie verdachten aanhield.
Volledig scherm
PREMIUM
In een van deze garageboxen aan de Haydnstraat trof de politie begin deze maand ruim 500 kilo illegaal vuurwerk aan, waarna zij drie verdachten aanhield. © Politie Zutphen / Castor van Dillen.

Verdachten opslag illegaal vuurwerk in Zutphen blijven langer vastzitten

De drie verdachten die begin deze maand na de vondst van een grote partij illegaal vuurwerk in Zutphen werden aangehouden door de politie, blijven langer in hechtenis. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank Overijssel gisteren beslist.

  1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
    Liveblog

    Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

    Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Zutphen