Volledig scherm
De hulpdiensten zijn donderdag uitgerukt voor een kop-staartbotsing op de kruising van de Den Elterweg en de Gelderhorst in Zutphen. © GinoPress B.V.

Verkeer vast op Zutphense kruising na kop-staartbotsing

Automobilisten bij de Den Elterweg en de Gelderhost in Zutphen moeten rekening houden met grote vertraging. Het verkeer op het kruispunt tussen beide wegen zit muurvast na een kop-staartbotsing.

De hulpdiensten rukten donderdag aan het eind van de morgen uit voor een botsing bij het kruispunt van de Den Elterweg en de Gelderhorst in Zutphen. Een automobilist botste achterop een stilstaande auto. De automobilist van deze auto stond te wachten voor het rode stoplicht.

Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel waren beide voertuigen zwaar beschadigd. Beide auto's moeten door een berger worden weggesleept, met de vertraging tot gevolg.

  1. Topman Gelre krijgt geen salarisverhoging
    PREMIUM

    Topman Gelre krijgt geen salarisver­ho­ging

    Gelre ziekenhuizen hebben tevergeefs geprobeerd om via de rechter af te dwingen dat topman Michel Galjee meer mag verdienen dan de jaarlijkse 179.000 euro die is toegestaan in de Wet Normering Topinkomens (WNT). Dat blijkt uit een uitspraak van de rechtbank Midden-Nederland. Gelre had een zaak aangespannen tegen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport omdat het vindt dat er sprake is van een exceptionele situatie bij de ziekenhuizen. Daarom zou Galjee meer mogen verdienen dan 179.000 euro per jaar.

Zutphen