Volledig scherm
Een impressie van het project Haventuin10. © Heijmans

Verkoop stadswoningen vlakbij nieuwe haven Zutphen

ZUTPHEN - In nieuwbouwwijk Noorderhaven in Zutphen gaan dertien stadswoningen in de verkoop. Het gaat om woningen op een opvallende plek: achter het grote appartementencomplex dat aan de nieuwe haven komt te liggen.

De woningen komen in twee rijen haaks op het appartementengebouw te staan. Er tussenin ligt een binnentuin. Om die laatste reden heet het project met de dertien woningen 'Haventuin10'.

De woningen hebben een woonoppervlak van ongeveer 135 vierkante meter tot 154 vierkante meter. De verkoopprijs ligt tussen 225.000 en 276.000 euro, vrij op naam. Wie belangstelling heeft kan een voorverkoopgesprek aanvragen. De daadwerkelijke verkoop begint in december. Een woning reserveren kost 250 euro. Dat bedrag wordt verrekend bij definitieve aankoop. Als de koop niet doorgaat, vervalt het geld in een potje voor speelvoorzieningen.

Kopers moeten wel wat geduld hebben: Heijmans wil het gehele blok met appartementen en woning over twee jaar als geheel opleveren. Als de verkoop heel goed loopt, kan de bouw wellicht iets eerder beginnen.

Volledig scherm
Een impressie van het project Haventuin10. © Heijmans

Zutphen