Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren op 's-Gravenhof in Zutphen. © Archieffoto Arjan Gotink

Verlengen van parkeervergunningen in Zutphen op de schop

Zutphenaren met een parkeervergunning in de binnenstad hoeven vanaf dit jaar niet meer naar het stadhuis om deze vergunning te verlengen. Via internet kunnen inwoners een nieuwe vergunning aanvragen. Wel moet dit voor de jaarwisseling zijn gedaan.

Waar in grote gemeenten als Amsterdam, Den Haag en Utrecht parkeervergunningen in de binnenstad automatisch worden verlengd, blijft Zutphen vasthouden aan de verplichting om je parkeervergunning te verlengen. Vergeet je dit? Dan belandt je op de wachtlijst. Hoewel de procedure om te verlengen op de schop gaat, moeten inwoners nog steeds aan de slag om de vergunning te behouden.

  1. De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk
    PREMIUM

    De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk

    Iedereen beleeft carnaval anders, maar vaak gaat het gepaard met een hoop verschillende outfits, carnavalswagens, Hollandse kroegmuziek en flink wat bier. We volgen Anouk van der Linde (29) uit Twello, lid van Carnavalsvereniging Laat Maar Lopen. Een damesloopgroep die aan de optocht van Klarenbeek en Wilp-Achterhoek meedoet. Maar wel voor de laatste keer. ,,Iedereen heeft toekomstplannen, dus we doen het nog één jaar helemaal goed en daarna is het klaar.”

Zutphen