Ook dit jaar zal de kermis weer op de Zaadmarkt, Houtmarkt en Groenmarkt in Zutphen zijn, net als voorgaande jaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook dit jaar zal de kermis weer op de Zaadmarkt, Houtmarkt en Groenmarkt in Zutphen zijn, net als voorgaande jaren. © Patrick van Gemert

Verpletterende nederlaag college Zutphen rond verplaatsing kermis

Het Zutphense college van burgemeester en wethouders heeft maandag een verpletterende nederlaag geleden rond de verplaatsing van de kermis.

De laatste gemeenteraadsvergadering voor het zomerreces in Zutphen was maandag het decor van een zelden vertoonde situatie. Het college van burgemeester en wethouders kreeg geen enkele steun in de gemeenteraad voor haar voorkeur om de kermis te verplaatsen van de markten naar de IJsselkade.

  1. Directeur Hans Heesen kan weer filmliefhebbers ontvangen in Luxor Zutphen en dat is nodig ook: ‘We teren nu op ons spaarpotje...’
    PREMIUM
    Een nieuw begin

    Luxor Zutphen kan weer filmlief­heb­bers ontvangen en dat is nodig ook: ‘We teren nu op ons spaarpotje...’

    Nog lang niet alle beroepen kunnen weer aan de slag, maar na de versoepelingen die het kabinet doorvoerde, mogen we al wat meer. Wie zijn die mensen, wat hebben ze gedaan de afgelopen twee maanden en hoe zien ze de toekomst? In de serie ‘Een nieuw begin’ zetten we dagelijks iemand in de spotlights. Vandaag: Hans Heesen (61), directeur van Filmhuis Luxor in Zutphen.

Zutphen