Volledig scherm
PREMIUM
De natuurspeeltuin in het Berkelpark in Zutphen. Maandag beet een verwarde man er een jongen in zijn schouder die er speelde met kinderen van de buitenschoolse opvang BSO Bolderburen Zutphen. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Verwarde man die kind in schouder beet viel eerder kinderen lastig in andere speeltuin in Zutphen

De man die maandag in een natuurspeeltuin in het Berkelpark in Zutphen een jongen in zijn schouder beet, blijkt een dag eerder twee jongens in een andere speeltuin te hebben lastig gevallen. In een speeltuin aan de andere kant van de stad achtervolgde hij twee jongens van 5 en 8.

De twee jongens uit Zutphen speelden zondag aan het begin van de avond in de speeltuin achter de Jumbo in de wijk Waterkwartier. Hier werden zij achtervolgd en lastiggevallen door de man, waarna ze naar huis renden. ,,Mijn zoon van 8 speelde met een vriendje politie en boef. Ineens kwam de man achter ze aan fietsen. De jongens klommen onder een speeltoestel en daar pakte de man het vriendje van mijn zoon vast’’, vertelt vader Joran Grip.

  1. Brandon neemt altijd de trap en eet volgens de Schijf van Vijf en hoopt dat heel Aventus zijn voorbeeld volgt

    Brandon neemt altijd de trap en eet volgens de Schijf van Vijf en hoopt dat heel Aventus zijn voorbeeld volgt

    Gezond was Aventus aan de Middelweg in Deventer al, maar de locatie is vanaf nu nóg gezonder. Na het vignet voeding, dat drie jaar geleden in de wacht werd gesleept, is nu dat voor roken, alcohol- en drugspreventie binnen en wordt gewerkt aan het bemachtigen van het derde vignet. De Deventer locatie is de proeftuin en het voorbeeld voor de rest van Aventus. Vandaag komt staatssecretaris Paul Blokhuis op bezoek.

Zutphen