Volledig scherm
Gerben Eskes was op slag dood, zijn vriendin Anouk Mijnheer raakte lichtgewond bij het ongeval. © Facebook

Volleybalvereniging Vorden geschokt door overlijden Gerben Eskes

Volleybalvereniging Dash Vorden laat weten geschokt te zijn door het plotselinge overlijden van speler en trainer Gerben Eskes uit Zutphen. Het 28-jarige lid verongelukte vorige week in El Salvador.

Eskes speelde sinds vorig seizoen bij heren 2 van Dash Vorden. Ook was hij net begonnen als trainer van het tweede damesteam. 

De club heeft besloten dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur de kantine te openen voor leden die behoefte hebben om samen te komen en stil te staan bij het overlijden van Eskes. 

De Zutphenaar kwam donderdag om het leven toen de taxi waarin hij met zijn vriendin zat, werd aangereden door een auto die op de verkeerde weghelft reed. De bestuurder van dat voertuig was volgens Salvadoraanse media onder invloed. 

  1. Kinderdagverblijven Zutphen gaan voorlopig nog geen niet ingeënte kinderen weren
    PREMIUM

    Kinderdag­ver­blij­ven Zutphen gaan voorlopig nog geen niet ingeënte kinderen weren

    Zutphen staat bekend om haar lage vaccinatiegraad. Onlangs werd bekend dat op dit moment 84,9 procent van de inwoners is gevaccineerd. De overheid is bezig nieuw beleid te maken, dat tegen het einde van dit jaar wordt verwacht. Is er straks de mogelijkheid niet ingeënte kinderen van kinderdagverblijven te weren, of komt er zelfs een vaccinatieplicht? Kinderdagverblijven in Zutphen gaan, in tegenstelling tot instellingen elders in het land, voorlopig nog niet weren.

Zutphen