Volledig scherm
Mañana Mañana bij Kasteel Vorden. © De Feestfabriek

Voorverkoop Mañana Mañana begint zaterdag

Feestbeesten die wars zijn van hokjesgeest kunnen er misschien tóch voor de rij staan: Mañana Mañana. Zaterdag 6 oktober begint de voorverkoop voor het bijzondere festival bij Kasteel Vorden, voor 13 tot 16 juni volgend jaar.

Mañana Mañana is de plek waar je de ketenen van de tegenwoordige tijd kunt doorbreken, schrijven de organisatoren van Feestfabriek Alles Komt Goed. Acht podia zijn goed voor allerlei soorten muziek en theater. Van rootsrock tot nederpop, balkan tot country en van comedy tot maffe optredens. Er is een Open Podium voor wie zelf wat wil delen, je kunt er je co-feestgangers vertrouwen voor een potje crowdsurfen, zelf bier tappen, manden vlechten of ijzer smeden, je maaltijd bij elkaar scharrelen of languit in een hangmat liggen. 

'Het enige wat geldt is: fiësta like there's no mañana!', aldus de organisatoren in hun beste feest-Spaans.

Overigens valt het mee voor gegadigden voor kaartjes voor het festival en in de rij moeten staan: die rij ontstaat hooguit op de digitale snelweg, waar zaterdag vanaf 11.00 uur kan worden ingecheckt..: www.mananamanana.eu/tickets/

Nieuw is voor de komende editie is dat er ook driedaagse tickets zijn voor wie een paar keer terug wil komen maar niet op het festivalterrein kampeert.

Zutphen