De vondst van een grote hoeveelheid hennep op industrieterrein De Mars in Zutphen.
Volledig scherm
De vondst van een grote hoeveelheid hennep op industrieterrein De Mars in Zutphen. © Politie Zutpen

Vrachtwagen in Zutphen vervoert enorme hoeveelheid hennep: twee verdachten aangehouden

UpdateDe politie in Zutphen heeft vorige week dinsdag een grote hoeveelheid verpakte hennep in beslag genomen. Een enorme lading dozen werd gevonden in een vrachtwagen aan de Mercuriusweg op bedrijventerrein De Mars.

6 reacties

 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Maar in Arnhem zit een bedrijf dat uit hennep kleding maakt, ik mag toch hopen dat ze niet de hele bedrijfsvoorraad in de brand hebben gestoken?
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  @John, liever niet de gevolgen van het gebruik bagatelliseren en of het ‘natuurlijk’ is maakt niet uit. Hoevelen zijn niet in een psychose geraakt na gebruik? Met alle gevolgen, agressie, moord en zelfmoord erbij. Je kunt je wel ‘verlicht voelen’ na gebruik, maar heel veel gebruikers ontwikkelen een aantal vervelende en hardnekkige eigenschappen en gewoontes.
 • John van Gent

  1 jaar geleden
  Hennep, een natuurproduct werd vroeger o.a. touw van gemaakt en tegenwoordig als natuurlijk bouwmateriaal gebruikt. Hier zal wel cannabis worden bedoeld....... een product waar nog nooit iemand aan is overleden en een natuurlijk geneesmiddel is.... maar daar 'verdient' "big farma" natuurlijk niets aan.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Henk, het ligt eraan wat ze er van maken. Je kunt het ook gebruiken voor het maken van wiet t.b.v. medicinale doeleinden. De (r)overheid laat dit ook doen maar vraagt daar een voor velen onbetaalbaar hoge prijs voor. Er zou een gereguleerd testproject komen voor het kweken van legale wiet maar dat wordt zo door meerdere factoren tegengewerkt dat er nog geen zaadje de grond in is gegaan. Dat is heel jammer voor mensen die er baat bij hebben bij pijn-, bep. psychische-, trauma- en slaapklachten.
 • Geert Ladan

  1 jaar geleden
  Legaliseren, kun je het onder toezicht houden en belasting over heffen.