Wandelaars bij Kasteel Vorden. Het was zondag druk rondom het kasteel. Plukjes mensen liepen over het landgoed rondom het kasteel. De rechter bepaalde onlangs dat ook over de binnenplaats voor het kasteel vrij gewandeld mag worden. Toch staan er nog altijd hekken bij verschillende ingangen en worden wandelaars met een bord verzocht om te keren.
Volledig scherm
PREMIUM
Wandelaars bij Kasteel Vorden. Het was zondag druk rondom het kasteel. Plukjes mensen liepen over het landgoed rondom het kasteel. De rechter bepaalde onlangs dat ook over de binnenplaats voor het kasteel vrij gewandeld mag worden. Toch staan er nog altijd hekken bij verschillende ingangen en worden wandelaars met een bord verzocht om te keren. © Arjan Gotink

Vrij wandelen bij Kasteel Vorden? De dichte hekken zeggen anders

Iedereen mag vrij wandelen op de paden rondom Kasteel Vorden, óók zonder toegangskaartje. Zo bepaalde de rechter onlangs. Maar wandelaars belanden zondag alsnog voor dichte hekken en worden verzocht om te keren.

 1. Inbraak dierenweide Warnsveld: twee hamers gestolen, maar door gat in het hek ontsnapten de geiten
  PREMIUM

  Inbraak dierenwei­de Warnsveld: twee hamers gestolen, maar door gat in het hek ontsnapten de geiten

  Geen grote buit voor boeven die afgelopen zondag inbraken in de schuur van de dierenweide in Warnsveld. Ze moesten het doen met twee hamers. Toch is de schrik bij de voorzitter groot: ,,De dieven beseffen niet welk risico ze hebben genomen door een gat in het gaas te knippen’’, zegt voorzitter Hans van Geel. Want de door het gat ontsnapte geiten konde zo de Draaiomsdreef oplopen.
 1. Jacques Herb wordt schipper op Hanzesloep in Deventer: 'Maaanuela!'
  Play

  Jacques Herb wordt schipper op Hanzesloep in Deventer: 'Maaanuela!'

 2. Dochter van Julie stief in haar armen in Turks ziekenhuis
  Play

  Dochter van Julie stief in haar armen in Turks ziekenhuis

Zutphen