Volledig scherm
Een bouwvakker, foto ter illustratie. © ThinkStock

Vrouw verbouwt zingende bouwvakker in Zutphen

De bouwvakker floot niet eens naar haar, maar zong mee met de radio op zijn werkplek. Dat kon de vrouw die naast de werkzaamheden in Zutphen woonde echter ook allerminst waarderen, dus vloog ze hem vrijdag aan met een bezem. De man heeft de striemen op de rug staan, aldus de politie.

De 31-jarige Zutphense uit de wijk Noordveen had eerst al in niet mis te verstane bewoordingen laten weten wat ze vond van zijn zangkwaliteiten. Maar dat bleek niet voldoende. Langs haar heen vloog een huisgenoot van de vrouw het huis uit en hem aan. Daarbij sneuvelde een ruit van een naastgelegen woning. Vervolgens deed de vrouw er nog een schepje bovenop door de rug van de man met een bezem te bewerken. 

De gealarmeerde politie had enige moeite orde in de chaos te scheppen en heeft uiteindelijk in overleg met de officier van justitie de vrouw aangehouden voor mishandeling. Nader onderzoek moet uitwijzen of de vrouw haar stoep wilde vegen of dat ze doelbewust de bezem heeft gegrepen om de zingende bouwvakker de mond te snoeren.

Volledig scherm
De bezemsteel in kwestie. © Politie Zutphen

Zutphen