Vuurwerkshow voor partyboot verrast omwonenden uit Eefde: ‘Vonken vlogen langs onze rieten kap’

MET VIDEOEen feestje op rivier de IJssel bij Eefde met een vuurwerkshow als afsluiting was niet voor iedereen een knallend succes. Jeroen van de Garde en zijn gezin wisten van niets toen zij zagen dat op een steenworp afstand van hun huis knalgoed werd klaargezet. Zij doen nu hun beklag bij de provincie Gelderland, die goedkeuring gaf. ,,Waarom is niet ingegrepen?”

7 reacties

 • Willem Post

  3 maanden geleden
  Klaas Bron,volgens mij staat z'n naam onderaan het bericht.
 • klaas Bron

  3 maanden geleden
  Geachte heer of mevr anoniem, blijkbaar weet u het verschil niet tussen een gecontroleerd hout vuurtje in kachel of vat of vuurwerk dat honderd of meer meters de lucht wordt ingeschoten en brandend naar je dak kan toewaaien. Het gaat hier om veiligheid van de bewoners in hun woning gedurende avond en nacht. Het feit dat u anoniem reageert is ook niet chique en doet afbreuk aan uw geloofwaardigheid.
 • Dani Wasup

  3 maanden geleden
  Afschaffen die feestboten, complete waanzin!
 • M.C. Fels

  3 maanden geleden
  Ik woon aan de IJjsel. Laatst kwam hier ook de Celjo voorbij, meestal een rustige boot, met een discofeest. Keilharde muziek schalde door het IJsseldal. Belachelijk gewoon. Als ze dat nog een keer doen ga ik ook klagen. Waarom scheep je anderen op met jouw lawaaioverlast, hou eens een beetje rekening met anderen. En: de natuur. Al die vogels bij de Ijssel, midden in het broedseizoen, vuurwerk kan dan echt niet.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Meneer van de Garde heeft boter op zijn hoofd; als hij afval heeft, verbrandt hij dit op het land van de buurman naast zijn huis met rieten dak en naast Natura-2000-gebied. Erik makkink
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”