Dorine Ruter in de huiskamer van het Waterkwartier. Op de achtergrond kaarten de mannen terwijl twee vrouwen uit de buurt genieten van hun lunch.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorine Ruter in de huiskamer van het Waterkwartier. Op de achtergrond kaarten de mannen terwijl twee vrouwen uit de buurt genieten van hun lunch. © Arjan Gotink

Waterkwartier Zutphen verbroedert rondom de pingpongtafel van het wijkcentrum

Met de komst van organisatietalent Dorine Ruter kwam Wijkcentrum Waterkracht in het Zutphense Waterkwartier tot leven. Waar jongeren het centrum eerst links lieten liggen, lopen ze de deur van hun ‘tweede thuis’ nu plat.

Geflankeerd door de Jumbo en Zeeman in het Waterkwartier valt door de lange en hoge ramen veel licht binnen in de ontmoetingsruimte van het wijkcentrum. De ruimte heeft een gezellige huiskamersfeer.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Zutphen