Éé wisentenjong werd in juni geboren op de Veluwe.
Volledig scherm
Éé wisentenjong werd in juni geboren op de Veluwe. © Stichting Wisent op de Veluwe

Weekendtips: Wisenten spotten in Radio Kootwijk en pakjesbowlen in Apeldoorn

Het weekend staat weer voor de deur. Heb je nog geen idee wat je dit weekend gaat doen? Geen probleem. De Stentor zet iedere vrijdag een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje.

 1. Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)
  PREMIUM
  MET VIDEO
  1

  Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)

  In de weggeefkast van Nicoline Franke in Zutphen lag pas geleden ineens een mysterieus koffertje. Daarin paspoorten, rijbewijzen, een trouwboekje en wat kleine zwart-witfoto’s. De naam die in de papieren voorkwam: Plagge. Nicoline plaatste berichten in de Stentor-rubriek Lezers voor Lezers en op deze site verscheen een artikel. Nu heeft Nicoline beet. Het mysterie van het koffertje is opgelost.
 2. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
  Liveblog

  Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

  Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Zutphen