Wilma Wullink (64) uit Zutphen
Volledig scherm
PREMIUM
Wilma Wullink (64) uit Zutphen © Arjan Gotink

Wilma (64) uit Zutphen bespaart niet alleen bij boodschappen: ‘Als ik ga douchen, neem ik een emmer mee’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk – lees: voordelig – boodschappen doen? Wilma Wullink (64) uit Zutphen woont alleen, maar kan dankzij haar vriezer toch groot inkopen en zo besparen.

2 reacties

 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Een emmer onder douche om de wc mee door te spoelen. Dat doe ik al 15 jaar. Het is toch waanzin om het beste drinkwater ter wereld daarvoor te gebruiken.
 • Isolde Wiefferink

  2 maanden geleden
  Wat Wilma doet qua groot verpakkingen doe ik ook hoor ben ook alleen en scheelt veel te veel. Erg fijn zo een vriezer. Maar emmer in de douche nee dat toch niet maar douch gemiddeld 7 min per keer.
 1. Voorster boeren halen vlaggen binnenkort écht zelf weg, zegt wethouder: ‘Anders gaan we wél handhaven’
  PREMIUM

  Voorster boeren halen vlaggen binnenkort écht zelf weg, zegt wethouder: ‘Anders gaan we wél handhaven’

  Al wekenlang zit de gemeente Voorst met de vlaggenkwestie in haar maag. Boeren zeiden ze 5 augustus weg te halen, maar hingen er juist meer op. Ondertussen ergert een deel van de inwoners zich en wil dat de gemeente actie onderneemt. Zo erg dat een van de inwoners, Tom*, besloot ze zelf weg te halen. Hij werd vervolgens bedreigd door boeren. Hoe kijkt de gemeente naar de situatie en wat zijn de vooruitzichten?

Zutphen