Remy Koppel van Café Camelot in Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Remy Koppel van Café Camelot in Zutphen. © Kevin Hagens

Winkels en horeca in Zutphen gaan zaterdag hele dag open: gemeente treedt niet op

De winkels en horeca in Zutphen openen zaterdag uit protest de deuren. Van 10.00 uur tot 17.00 uur is publiek welkom. De gemeente zal niet optreden tegen ondernemers die meedoen aan de actie. 

7 reacties

 • Teerink

  7 dagen geleden
  Dan zullen de corona cijfers nog veel meer oplopen,ik hoopt dat er voor iedereen plek in de ziekenhuizen blijft😒mensen weten nu eenmaal niet wat anderhalve meter is.
 • Albert Jansen

  7 dagen geleden
  Snap dat ze open willen en willen verdienen Maar mensen willen geen corona krijgen Bestellen kan ook Ik ga bewust nooit meer naar deze winkels Met kledingszaken ging het voor de corona ook slecht Jonge mensen of een echtpaar moeten beide werken en kopen via internet Te druk om ye winkelen Dat is makkelijk dan winkelen en nu met corona merken ze dat internet makkelijker is Ad
 • Jan Willemsen

  1 week geleden
  Wat triest voor hardwerkende ondernemers. De ministers en omt typen ontvangen gewoon salaris. Hoe erg is dit
 • M.C. Fels

  1 week geleden
  Wat zijn Nederlanders toch een egocentrisch en asociaal volk. Als ik al niet mijn ontslag had genomen als verpleegkundige, zou ik het nu doen. Ga je eigen pa en ma maar verplegen als het mis gaat. Ik neem in ieder geval mijn eigen verantwoordelijkheid en blijf zaterdag lekker thuis.
 • Hippe Scholten

  1 week geleden
  Vrijdag een persco denk dat er gezegd gaat worden alles weer open winkels en horeca. Maar waarom is deze actie eenmalig zet nu eens door en blijf open als ze weer besluiten om alles dicht te houden.

Zutphen