Yolanthe Franken voor haar houtkachel.
Volledig scherm
PREMIUM
Yolanthe Franken voor haar houtkachel. © Arjan Gotink

Yolanthe (70) uit Warnsveld liet cv verwijderen uit angst voor hoge kosten: ‘Hulp met isoleren zou fijn zijn’

Mijn energierekeningEnergieprijzen rijzen de pan uit, mensen zien soms wel een verdrievoudiging van hun maandbedrag op de energierekening. Hoe gaan ze daarmee om en wat doen ze tegenwoordig anders? Yolanthe Franken (70) uit Warnsveld liet de cv-ketel uit haar huis verwijderen uit angst voor torenhoge energiekosten. ,,Geld om te verduurzamen is er eigenlijk niet.”

9 reacties

 • Jozefien Sessink

  2 maanden geleden
  Daar hebben wij dan jaren voor gewerkt en belasting betaald. De nieuwkomers genieten hier nu ook van. De spoeling wordt dunner of m moet duur betaald worden. Rutte geeft niet toe. Wij wonen in een prachtig land. Pppfff.
 • marian ridder

  2 maanden geleden
  Meneer fles als je ouder bent is koude niet goed voor je spieren ik ben zelf ook bijna 70 beoefen 3x per week yoga wil dan wel warmte om mijn spieren op orde te houden vroeger waren mensen dood toen ze 70 waren dus hadden hier geen last van
 • Gert Jansen

  2 maanden geleden
  Gebruik een ketel of geiser op propaan!!! Met zelf getankte lpg bij tankstation. Veel en veel goedkoper! Je ziet markt lui dit al jaren doen. Nu sommige bakkers, boeren, buiten af woonders ook.
 • Michel van der S

  2 maanden geleden
  Anderhalf jaar geleden waren isolatie maatregelen goed betaalbaar en je krijgt subsidie. Daarnaast kun je leningen afsluiten via de gemeente voor verduurzamings maatregelen. Het lijkt wel of niemand vooruit wilde kijken als je dit soort berichten leest. Uiteindelijk is dat toch je eigen verantwoordelijkheid als huiseigenaar.
 • Hans Janssen

  2 maanden geleden
  Ik was gisteren bij de bouwmarkt en een andere wat oudere klant sprak me aan en zei eigenlijk is het niet normaal dat hier de hele dag door zo veel licht brandt als in misschien wel 20 woningen er zijn maar 2 mensen op de afdeling. Ze zullen wel minder hoeven te betalen. Ik zei dat klopt het was zo'n 2 jaar geleden minder dan één cent per kWh en een huishouden betaalde gemiddeld 26 cent. Kunstmatig hooghouden voor de burger is een misdaad !