Waar Gelre ziekenhuizen-bestuurders Michel Galjee en Elza den Hartog over de recente ontslagen en boventallig verklaarde kraamverzorgers zwijgen, opent het ziekenhuis in Zutphen na het weekend wel weer de afdeling verloskunde. Rechts bestuursvoorzitter van Gelre ziekenhuizen Michel Galjee, links Elza den Hertog, als bestuurslid van Gelre verantwoordelijk voor de patiëntenzorg.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar Gelre ziekenhuizen-bestuurders Michel Galjee en Elza den Hartog over de recente ontslagen en boventallig verklaarde kraamverzorgers zwijgen, opent het ziekenhuis in Zutphen na het weekend wel weer de afdeling verloskunde. Rechts bestuursvoorzitter van Gelre ziekenhuizen Michel Galjee, links Elza den Hertog, als bestuurslid van Gelre verantwoordelijk voor de patiëntenzorg. © Kevin Hagens

Ziekenhuis Zutphen heropent verloskunde na opmerkelijke ontslagen: ‘Zwangeren weer terecht waar ze horen’

updateDe afdeling verloskunde van Gelre ziekenhuizen in Zutphen gaat na het weekend met een aangepast rooster weer open. De afdeling werd ruim een maand geleden plotseling gesloten na het ontslag van drie medewerkers vanwege ‘onprofessioneel gedrag’.

3 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Fijn dat de afdeling weer open is,knap dat ontslagredenen niet worden gedeeld
 • Erik te Lochem

  1 maand geleden
  @Roel: uw fantasie slaat op hol…
 • Roel Reinders

  1 maand geleden
  Vermoedelijk te maken met het signaleren van wat ze op de werkvloer meemaken. Dit mag dan niet naar buiten komen.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Zutphen