Ziggy Krassenberg (rechts) tijdens The Battles in The Voice of HOlland.
Volledig scherm
PREMIUM
Ziggy Krassenberg (rechts) tijdens The Battles in The Voice of HOlland. © RTL

Zingende Ziggy uit Zutphen gooit het over een andere boeg en krijgt showbizzrubriek op de radio

videoMet de liveshows in zicht kwam er afgelopen vrijdag een einde aan het avontuur van Ziggy Krassenberg bij The Voice of Holland. De Zutphenaar (18) ziet het niet als een teleurstelling. Het zangavontuur heeft Ziggy nieuwe toekomstdromen bezorgd.

Helaas. Vlak voor de liveshows liet je coach Anouk je opstaan uit je stoel en gaf je plek aan iemand anders. Hoe groot is die teleurstelling?

,,Het is wel goed zo. Ik ben heel trots op wat ik heb laten zien en wat ik er mee heb bereikt. Mijn doel was om weer gezien te worden. Nou, dat is wel gelukt, kan ik zeggen. Zo erg is het ook niet om eruit te liggen hoor. Ik lig er liever vroeg uit en dat ik er wat aan overhoud, dan dat ik win maar dat je erna niets meer van me hoort.’’ 

  1. Achter de schermen bij de GGD na drie maanden hoogspanning: ‘We zijn de chaos voorbij’
    PREMIUM

    Achter de schermen bij de GGD na drie maanden hoogspan­ning: ‘We zijn de chaos voorbij’

    De coronagolf op de Veluwe was nog maar net over zijn hoogtepunt, toen de Vion-slachterij een besmettingshaard bleek. In het oog van de storm moest de GGD Noord- en Oost-Gelderland dealen met crises binnen de crisis, terwijl het volgende megaproject voor de deur stond: massaal testen en traceren. Corona vraagt het uiterste van de GGD. ,,Heerde drukte ons met de neus op de feiten. Zo van: het gebeurt echt en het gebeurt hier.”

Zutphen