Theater Hanzehof in Zutphen. Om het theater te behouden voor de Hanzestad is een miljoenenrenovatie nodig. Of die er komt is nog de vraag.
Volledig scherm
Theater Hanzehof in Zutphen. Om het theater te behouden voor de Hanzestad is een miljoenenrenovatie nodig. Of die er komt is nog de vraag. © Archieffoto Arjan Gotink

Zonder duidelijkheid waar miljoenen vandaan moeten komen komt er geen renovatie van Theater Hanzehof

De miljoenenrenovatie van Theater Hanzehof is nog alles behalve een uitgemaakte zaak. Want waar tovert wethouder Mathijs ten Broeke de benodigde miljoenen vandaan? Zonder een onderbouwd plan komt er geen renovatie van het Zutphense theater.

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?

Zutphen