Om ’t Warnshuus onder te kunnen brengen in een nieuw gemeentelijk sport- en accommodatiebedrijf int de gemeente Zutphen een opgelopen huurachterstand van bijna 3 ton niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Om ’t Warnshuus onder te kunnen brengen in een nieuw gemeentelijk sport- en accommodatiebedrijf int de gemeente Zutphen een opgelopen huurachterstand van bijna 3 ton niet. © Archieffoto Arjan Gotink

Zutphen streept huurachterstand weg bij 't Warnshuus die inmiddels is opgelopen tot bijna 3 ton

Ondanks een vrijwel optimale bezetting zijn de jaarlijkse opbrengsten van ’t Warnshuus de afgelopen jaren niet voldoende geweest om de kosten te dekken. De huurachterstand bij de gemeente Zutphen is daardoor opgelopen tot bijna 300.000 euro. Om het nieuw op te richten gemeentelijk sport- en accommodatiebedrijf te kunnen starten int Zutphen deze tonnen niet meer.

2 reacties

  • Andre Eggerding

    4 maanden geleden
    in hoeveel tijd is die schuld ontstaan? Welke wethouder is verantwoordelijk?
  • P Schneider

    4 maanden geleden
    Het zoveelste debacle van de gemeente Zutphen. Als goedhoudertje voor de Dorpsraad van Warnsveld gestart, een Dorpsraad die nooit verder dacht dan het mooie oude dorp zelf. Voor hen bestaat Leesten niet en inwoners van Leesten komen daar niet of nauwelijks, je hebt er niets te zoeken.

Zutphen