In het Zutphense café Camelot is zondag een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Daarom besluit uitbater Remy Koppel om dit weekend de deuren van zijn café te sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Zutphense café Camelot is zondag een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Daarom besluit uitbater Remy Koppel om dit weekend de deuren van zijn café te sluiten. © Kevin Hagens

Zutphens café Camelot weekend dicht vanwege coronabesmetting: ‘Het kan bij elk bedrijf gebeuren’

Café Camelot in Zutphen houdt komend weekend de deuren gesloten vanwege een coronabesmetting. Afgelopen zondag is iemand in het café geweest die later corona bleek te hebben. Deze persoon was volgens eigenaar Remy Koppel twee keer gevaccineerd en werkt in de zorg.

5 reacties

 • Mark W

  1 jaar geleden
  Hi Remy, als je toch aan maatrgelen denkt: plaats een CO2-meter en zorg voor voldoende ventillatie (aanvoer frisse buitenlucht). Dit kan besmettingen binnen drastisch verminderen. (in België heel normaal)
 • danny timmeren

  1 jaar geleden
  Helpt allemaal wel zo'n vaccinatie en natuurlijk de QR code. Wordt toch eens wakker mensen.
 • Alice Megens

  1 jaar geleden
  Eddy Masselink wat een nare opmerking! Als je het artikel ècht gelezen had, wist je óók dat Remy Koppel ziek thuis zit..... Gewoon een oude foto gebruikt van een àltijd goedlachse café eigenaar! Wens hem èn zijn medewerkers héél veel beterschap!
 • Eddy Masselink

  1 jaar geleden
  Als je ondanks alles nog breed lachend op de foto gaat dan schijn je de ernst van de zaak niet in te zien...
 • wilma siefers

  1 jaar geleden
  Het blijft uitkijken met Corona