Volledig scherm
Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij. © Patrick van Gemert

Zutphens rijtjeshuis onbewoonbaar na brand

In een rijtjeswoning aan de Goeman Borgesiusstraat in Zutphen heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed. Door het vuur is de woning voorlopig onbewoonbaar. 

De brand brak rond 12.00 uur uit waarna de brandweer met spoed ter plaatse ging. Hoewel situatie al snel werd opgeschaald naar een middelbrand, gaf de brandweer na amper een half uur al het sein 'brandmeester'. 

De bewoners waren niet thuis. Zij kunnen voorlopig hun woning ook niet in, aangezien de schade behoorlijk is. De brandweer controleert momenteel ook naastgelegen woningen op mogelijke schade.

  1. Als Joeri en Reynaldo elkaar aankijken, zien ze zichzelf
    PREMIUM

    Als Joeri en Reynaldo elkaar aankijken, zien ze zichzelf

    Reynaldo Bacolod lacht. ,,Natuurlijk maak ik dat ontwerp!'' Joeri Salawanbessie heeft hem zojuist gevraagd een design te maken voor een tatoeage die hij in maart wil laten zetten. Joeri's eerste plakplaatje. Gewijd aan zijn kinderen; de tweede komt ergens rond de jaarwisseling. Joeri's verzoek betekent veel voor beiden. Heeft een diepere laag. Want ze trekken sinds 30 oktober intensief met elkaar op. Joeri (31) als jongerencoach namens 2GetThere Coaching, Reynaldo (24) als dolende jongere die met hulp van Joeri een opleiding of baan wil vinden.

Zutphen