In het Zutphense café Camelot is vorige week een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Volgens politicus Thierry Baudet een bewijs dat de coronapas niet werkt.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Zutphense café Camelot is vorige week een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Volgens politicus Thierry Baudet een bewijs dat de coronapas niet werkt. © Kevin Hagens

Zutphense kroegbaas die café sloot om corona-uitbraak, zegt over tweet Baudet: ‘Staat haaks op wat ik bedoel’

Kroegeigenaar Remy Koppel van café Camelot in Zutphen, dat afgelopen weekend de deuren sloot wegens een corona-uitbraak, is ontstemd na een tweet van Thierry Baudet. De Forum voor Democratie-voorman gebruikte afgelopen weekend de kroeg als voorbeeld voor zijn standpunt tegen de coronapas.

11 reacties

 • Mark W

  2 maanden geleden
  Die Thierry kan wel iets zeggen wat 'niet de bedoeling' was van de eigenaar maar hij heeft wel een punt. Het probleem is eigenlijk nmog veel erger: juist omdat de pas er is denken mensen veilig te zijn en gaan ze dichter op elkaar zitten/ laten de 1,5 meter los. Het vervelende is ook: de overheid weet dat. Dat het vaccin de kans op besmetting verkleint zou kunnen maar wel toevallig dat hier 1 gast de hele boel plat legt. Thierry links laten liggen en ventilerenen en een co2 meter. Veel beter.
 • Harry Batterman

  2 maanden geleden
  Zo blijkt maar weer dat men gewoon iedereen moet controleren als je een horecagelegenheid in gaat. De 1,5 meter regeling was nog niet zo gek.
 • Els Smeets

  2 maanden geleden
  Tja, de besmettingen nemen fors toe nu ze ALLEEN covidpas houders toelaten... Ben benieuwd of ze het zo spinnen dat niet-gevaccineerden hier de schuld van zijn. Kom op Hugo, je kan het!
 • Esseline McKenzie

  2 maanden geleden
  Geweldig Remy👍🏽 Laat de ontkenners maar kletsen. Beterschap en succes met de kroeg🍻
 • Paul Roodbol

  2 maanden geleden
  In dit verhaal is slechts een mens met verstand: de kroegbaas Remy Koppel, alle respect voor zijn handelen. En meteen weer duidelijk wat een stel volslagen idioten er in de politiek rondlopen zoals Baudet en anderen.

Zutphen