In het Zutphense café Camelot is vorige week een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Volgens politicus Thierry Baudet een bewijs dat de coronapas niet werkt.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Zutphense café Camelot is vorige week een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Volgens politicus Thierry Baudet een bewijs dat de coronapas niet werkt. © Kevin Hagens

Zutphense kroegbaas die café sloot om corona-uitbraak, zegt over tweet Baudet: ‘Staat haaks op wat ik bedoel’

Kroegeigenaar Remy Koppel van café Camelot in Zutphen, dat afgelopen weekend de deuren sloot wegens een corona-uitbraak, is ontstemd na een tweet van Thierry Baudet. De Forum voor Democratie-voorman gebruikte afgelopen weekend de kroeg als voorbeeld voor zijn standpunt tegen de coronapas.

11 reacties

 • Mark W

  1 jaar geleden
  Die Thierry kan wel iets zeggen wat 'niet de bedoeling' was van de eigenaar maar hij heeft wel een punt. Het probleem is eigenlijk nmog veel erger: juist omdat de pas er is denken mensen veilig te zijn en gaan ze dichter op elkaar zitten/ laten de 1,5 meter los. Het vervelende is ook: de overheid weet dat. Dat het vaccin de kans op besmetting verkleint zou kunnen maar wel toevallig dat hier 1 gast de hele boel plat legt. Thierry links laten liggen en ventilerenen en een co2 meter. Veel beter.
 • H Batterman

  1 jaar geleden
  Zo blijkt maar weer dat men gewoon iedereen moet controleren als je een horecagelegenheid in gaat. De 1,5 meter regeling was nog niet zo gek.
 • Els Smeets

  1 jaar geleden
  Tja, de besmettingen nemen fors toe nu ze ALLEEN covidpas houders toelaten... Ben benieuwd of ze het zo spinnen dat niet-gevaccineerden hier de schuld van zijn. Kom op Hugo, je kan het!
 • Esseline McKenzie

  1 jaar geleden
  Geweldig Remy👍🏽 Laat de ontkenners maar kletsen. Beterschap en succes met de kroeg🍻
 • Paul Roodbol

  1 jaar geleden
  In dit verhaal is slechts een mens met verstand: de kroegbaas Remy Koppel, alle respect voor zijn handelen. En meteen weer duidelijk wat een stel volslagen idioten er in de politiek rondlopen zoals Baudet en anderen.
 1. 416 sausbakjes in een maand: Marike strijdt tegen fastfood-afval in Zutphen. ‘McDonald's doet te weinig’
  PREMIUM
  31

  416 sausbakjes in een maand: Marike strijdt tegen fast­food-af­val in Zutphen. ‘McDonald's doet te weinig’

  De oogst na een maandje prikken? Dik 400 plastic sausbakjes. De Zutphense Marike Knaapen ruimt al vijf jaar lang zelf zwerfafval op in haar buurt, waarvan het leeuwendeel afkomstig is van de fastfoodketen McDonald’s. En ze wordt er zo langzamerhand een beetje moedeloos van. ,,Het wordt nu echt de hoogste tijd dat hier door McDonald’s iets aan wordt gedaan.’’
  Zutphen