Het pand aan de Beukerstraat is al maandenlang voorzien van het Bagels & Beans-logo, maar broodjes en koffie zijn er nog niet te krijgen.
Volledig scherm
Het pand aan de Beukerstraat is al maandenlang voorzien van het Bagels & Beans-logo, maar broodjes en koffie zijn er nog niet te krijgen. © Archief/Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Zutphense vestiging Bagels & Beans staat nog steeds leeg, maar ‘is nog niet van de baan’

Het wil maar niet vlotten met de Zutphense vestiging van Bagels & Beans, de speciaalzaak in broodjes met een gat erin en koffie. Er is nog steeds niemand gevonden die de zaak wil uitbaten. Bagels & Beans heeft het pand aan de Beukerstraat al sinds begin vorig jaar in bezit.

  1. Agent draait dienst van 21 uur door boerenprotest: ’Onderzoeken vallen stil, politie niet meer in de wijk’
    PREMIUM
    37

    Agent draait dienst van 21 uur door boerenpro­test: ’Onderzoe­ken vallen stil, politie niet meer in de wijk’

    De voortdurende boerenprotesten trekken een enorme wissel op de Nederlandse politie, die massaal wordt ingezet. Voorzitter Wim Groeneweg van politievakbond ACP kent agenten die een dienst van 21 uur draaien tot 4 uur ’s nachts en de volgende ochtend wéér aan de bak moeten. Zijn collega Jan Struijs (NPB) vreest grote consequenties. ,,Opsporingsonderzoeken vallen stil, politie is niet meer in de wijken, onderzoek naar lokale drugsdealers wordt stopgezet.”

Zutphen