Zwaargewonden bij ernstige aanrijding tussen Deventer en Eefde: drie slachtoffers uit auto bevrijd

met videoBij een frontale aanrijding op de N348 bij Eefde raakten zaterdagmiddag drie mensen ernstig gewond. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen. De weg was in beide richtingen afgesloten.

4 reacties

 • D Vening

  11 maanden geleden
  Snelheidsverhoging en middenberm (waar overigens geen ruimte voor is) kunnen niet voorkomen dat voertuigen op de verkeerde weghelft of in de berm komen. Sterkte voor alle betrokkenen.
 • Bertus Odendaal

  11 maanden geleden
  Er moet zo snel mogelijk een opleiding komen. Of de snelheid naar 60 km met middenberm er tussen.Zodat er niet meer ingehaald kan worden Maar waarschijnlijk moeten er eerst doden vallen.
 • Martin Maalderink

  11 maanden geleden
  Beterschap voor de slachtoffers. Maar in godsnaam hoe is dit weer gebeurd? Gorssel Eefde of Deventer Zutphen, ik rij die weg al mijn levenlang maar de laatste tijd!! Wat spoken ze toch allemaal uit onderweg. Één ding weet ik wel, de weg op zich is het niet en ook de snelheid niet. Bezig met van alles......behalve! Mocht ik het fout hebben excuses dan.
 • Chinta M.L. Koster

  11 maanden geleden
  Tjonge wat een enorm respect weer voor brandweerlieden die hier weer levensreddend werk proberen te verzetten.Applaus!!! En beterschap voor de pechvogels.