Auto te water in Zwartsluis: maar waar is de bestuurder?

video updateOm even voor half een vannacht zijn de brandweerkorpsen uit Zwartsluis, Steenwijkerland en Zwolle-Noord uitgerukt voor de melding dat aan de Zomerdijk (N344) bij Zwartsluis een auto te water geraakt was. Die auto werd gevonden aan de rand van het water, maar de bestuurder niet.

De brandweer heeft nog met een boot en duikers in de buurt van de gecrashte wagen gezocht, maar kon niemand vinden. Zondag aan het eind van de middag had de politie nog geen idee waar de bestuurder van de wagen gebleven is. ,,We hebben nog geen naam bij dit voertuig. Het kenteken wordt natuurlijk nagetrokken en ook zijn er wat andere aanknopingspunten, maar het onderzoek loopt nog”, zegt politiewoordvoerder Anne Coenen.

Volledig scherm
De zoekactie in het water rond de auto. © Henry Wallinga
  1. Topvrouw uit Hasselt drukte haar stempel op ons nieuwe landlogo: ‘The Netherlands is beter dan Holland’
    PREMIUM

    Topvrouw uit Hasselt drukte haar stempel op ons nieuwe landlogo: ‘The Nether­lands is beter dan Holland’

    Nederland heeft sinds een week een nieuw logo. Het wordt geroemd en verketterd. De Hasselter zakenvrouw Thecla Bodewes sprak uitvoerig mee over het nieuwe merk, als voorzitter van het Internationaal Strategisch Overleg. De tulp moest blijven als beeltenis. ,,De tulp is Nederland. En The Netherlands is beter dan Holland... Holland is een bepaald deel van ons land.’’ Bodewes legt uit.

Kop van Overijssel