'We denken aan jullie', is geschreven op de stoep voor bejaardencentrum De Hazelaar in Hasselt. Vier ouderen zijn daar al overleden aan het coronavirus.
Volledig scherm
'We denken aan jullie', is geschreven op de stoep voor bejaardencentrum De Hazelaar in Hasselt. Vier ouderen zijn daar al overleden aan het coronavirus. © Pedro Sluiter Foto

Dodental Hasselt in korte tijd verdubbeld: drama voor verzorgingshuis

In verzorgingshuis De Hazelaar in Hasselt zijn in enkele dagen tijd zes ouderen gestorven. Volgens de huisarts is corona de oorzaak van hun overlijden. Het aantal sterfgevallen door de ziekte Covid-19 is de afgelopen dagen in Hasselt verdubbeld. ,,Er zijn nu ongeveer tien mensen overleden aan corona in Hasselt”, zegt Zwartewaterland-burgemeester Eddy Bilder.

  1. Topmannen installatiebedrijf Breman doorbreken stilte na fraude- en rechtszaken: ‘Wij willen zuiver zaken doen’
    PREMIUM

    Topmannen installa­tie­be­drijf Breman doorbreken stilte na fraude- en rechtsza­ken: ‘Wij willen zuiver zaken doen’

    Het Genemuider installatiebedrijf Breman lag afgelopen jaren onder vuur: fraude- en rechtszaken, niet-goedgekeurde jaarrekeningen en mindere financiële resultaten. Directieleden Bernardo Eenkhoorn en René Breman dachten wel eens ‘oefff’ als er weer een negatief verhaal over hun familiebedrijf in de pers kwam. Inmiddels kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst. ,,Het huis is weer op orde.”

Kop van Overijssel