Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP XTRA

Genemuidenaar (34) op de bon geslingerd (en mogelijk krijgt hij er nog eentje)

Een 34-jarige man uit Genemuiden is vanmorgen tegen de lamp gelopen bij een politiecontrole. De man kreeg een boete en mogelijk volgt binnenkort nog een bekeuring.

Bij de controle kwam naar voren dat het rijbewijs van de Genemuidenaar ongeldig was verklaard. Daarnaast werd een speekseltest afgenomen om te kijken of de man onder invloed was van drugs. De test was positief en dus volgde een bloedproef. 

De bloedafname wordt onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). De uitslag zal over enkele weken bekend worden. Mocht blijken dat de bestuurder een te hoge concentratie verdovende middelen in zijn bloed had dan zal hij hiervoor nog worden bestraft. 

  1. Vermiste poes Vlekje na 4 jaar terug in Zwartsluis dankzij tv-serie: ‘Ik herkende haar in een flits’
    PREMIUM
    video

    Vermiste poes Vlekje na 4 jaar terug in Zwartsluis dankzij tv-serie: ‘Ik herkende haar in een flits’

    Bart Mooiweer kan het nog steeds niet geloven. Dankzij het televisieprogramma 'Typisch Zwarte Water’, sinds vorige week elke maandag- tot en met donderdagavond te zien op NPO2, is zijn vermiste poes Vlekje na vier jaar weer terug op het oude nest. Bart keek naar de eerste aflevering en herkende de kat, die zich samen met boer Harm Kooiker te goed deed aan een bak bami.

Kop van Overijssel