Volledig scherm

Gulden Gids Award voor SC Genemuiden

GENEMUIDEN - Weer iets om trots op te zijn bij SC Genemuiden. De presentatiegids van de club is gehonoreerd met de Gulden Gids Award 2016-2017.

Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de Gulden Gids Award. Tijdens de najaarsvergadering bleek dat uit alle deelnemende presentatiegidsen 2016-2017 van zaterdag- en zondagclubs uit het amateurvoetbal die van SC Genemuiden door de jury tot mooiste presentatiegids verkozen. Voetbalvereniging Den Ham en WZC (Wapenveld) legden beslag op respectievelijk de tweede en derde plaats.

Het juryrapport was zeer lovend over de presentatiegids van Sportclub Genemuiden. Over opmaak, druk, vormgeving, presentatie en clubgevoel hoefde men zich al geen zorgen te maken. Er werden extra punten gescoord met een uitklapbare verjaardagskalender, diverse columns en verhalen uit de boezem van de club.
Namens SC Genemuiden nam Helmich Lubberts de hierbij behorende prijs in ontvangst. Hij geeft aan zeer verheugd te zijn over deze uitverkiezing. ,,Nadat wij vorig jaar de derde prijs in de wacht sleepten, is het de tweede keer dat Sportclub met de hoogste eer is gaan strijken. Ook in 2007 was dit het geval. De gids is een mooi middel om ons te presenteren bij zowel onze eigen leden als bij de buitenwereld.’’

Kop van Overijssel