Horeca-ondernemers in Zwartsluis organiseren hun eigen Stadswandeling. Onderweg krijgen deelnemers wat lekkers, zoals hier bij Café Het Kraantje. Het idee slaat aan: de drie edities zijn compleet uitverkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Horeca-ondernemers in Zwartsluis organiseren hun eigen Stadswandeling. Onderweg krijgen deelnemers wat lekkers, zoals hier bij Café Het Kraantje. Het idee slaat aan: de drie edities zijn compleet uitverkocht. © Pedro Sluiter Foto

Horeca-ondernemers in Zwartsluis proberen in beeld te blijven met Stadswandeling: ‘Moesten veel mensen teleurstellen’

De eerste editie van de Stadswandeling in Zwartsluis is zaterdag een groot succes. Binnen een uur zijn alle honderd startplaatsen vergeven. Happen en stappen langs zeven horecagelegenheden.

 1. Geld stroomt binnen voor kinderen van Ruinerwold: ‘Dit jaar had grote impact’
  UPDATE

  Geld stroomt binnen voor kinderen van Ruinerwold: ‘Dit jaar had grote impact’

  Het geld stroomt binnen voor een crowdfundingactie voor de negen zogenoemde ‘kinderen van Ruinerwold’. Na de eerste dag was om even voor middernacht al bijna 67.000 euro binnengekomen. Het geld gaat naar de kinderen van Gerrit Jan van D. (68), die jarenlang verscholen voor de buitenwereld leefden in een afgelegen boerderij in de buurt van het Drentse dorp Ruinerwold. De zaak kwam aan het rollen toen een van hen wegliep in oktober 2019.
 1. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

 2. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

Kop van Overijssel