De  zwarte Caddy wordt uit het water van het Meppelerdiep getakeld. De politie kon maandag aan het begin van de avond nog niet zeggen of er een persoon in het voertuig is aangetroffen.
Volledig scherm
De zwarte Caddy wordt uit het water van het Meppelerdiep getakeld. De politie kon maandag aan het begin van de avond nog niet zeggen of er een persoon in het voertuig is aangetroffen. © Wilbert Bijzitter

Lichaam vermiste Sten Lok (20) uit Vollenhove gevonden in gezonken zwarte Volkswagen Caddy

video + updateHet lichaam van de vermiste Sten Lok (20) uit Vollenhove is gisteren aangetroffen in de auto die werd gevonden in het Meppelerdiep, even ten noorden van Zwartsluis. De politie maakte vanmorgen bekend dat de identiteit van het gevonden lichaam is vastgesteld en dat het inderdaad gaat om de vermiste twintiger.

  1. Grote zorgen om Sten (20) die na het uitgaan niet meer thuiskwam: ‘Heel het dorp kent hem’
    update

    Grote zorgen om Sten (20) die na het uitgaan niet meer thuiskwam: ‘Heel het dorp kent hem’

    Politie en inwoners van Vollenhove (Overijssel) zijn een grote zoekactie begonnen naar de spoorloos verdwenen Sten Lok (20). Hij ging zaterdagnacht rond 04.00 uur weg bij café De Doppe in Vollenhove en kwam niet meer thuis. ,,De familie houdt al rekening met het ergste scenario. Er is nog geen teken van leven waargenomen”, vertelt een bekende van Sten, die als woordvoerder van de zoekactie optreedt.

Kop van Overijssel