Een Amsterdamse peeskamer. Emiel R. uit Genemuiden richtte in Zwartsluis een eigen peeskamer in voor een jonge vrouw die hij in ruil voor drugs seks liet hebben met andere mannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Amsterdamse peeskamer. Emiel R. uit Genemuiden richtte in Zwartsluis een eigen peeskamer in voor een jonge vrouw die hij in ruil voor drugs seks liet hebben met andere mannen. © anp

Man uit Genemuiden dwong meisje tot seks met anderen op parkeerplaatsen en in peeskamer Zwartsluis

Het begon met ongewenste handtastelijkheden en voor ze er erg in had, moest een jonge vrouw seks hebben op parkeerplaatsen en in een speciaal ingerichte peeskamer in Zwartsluis. De 46-jarige Emiel R. uit Genemuiden hield haar volgens de rechtbank in zijn macht en belandt daarvoor in de cel. ,,Als ik met hem meeging, dan kreeg ik drugs.”

3 reacties

 • B Bloemendaal

  3 maanden geleden
  En dit noemt men rechtspraak? Wat een land zijn we geworden.
 • W. Kloppenburg

  3 maanden geleden
  Ik dacht even dat de foto het red-light district van Zwartsluis was.
 • Ellen Beek

  3 maanden geleden
  18 maand🤦‍♀️ en dan vragen we nog af waar het mis gaat?
 1. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

  Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.