Peter Ziel (73) uit Zwartsluis heeft met succes zijn avondklokboete aangevochten. De rechter verscheurde de bekeuring van 95 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Ziel (73) uit Zwartsluis heeft met succes zijn avondklokboete aangevochten. De rechter verscheurde de bekeuring van 95 euro. © Frans Paalman

Monteur Peter (73) uit Zwartsluis ziet avondklokboete verscheurd worden: ‘Gewonnen!’

Peter Ziel heeft met succes de avondklokboete die hij twee jaar geleden kreeg aangevochten. De monteur uit Zwartsluis had die avond net een warmtepomp gemaakt toen hij zonder verplicht ontheffingsformulier gesnapt werd. De agent was onverbiddelijk, de rechter is milder. Het duurde alleen even. ,,Ik heb waar voor mijn geld gekregen.”

18 reacties

 • marianne van Dijk steenbergen

  4 maanden geleden
  Eind goed al goed.
 • Jan Schutte

  4 maanden geleden
  Wat een kinderachtig gekissebis hier.
 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  @ Kevin Brugman, en u verwijt de heer van der Elst een domme reactie? Lees die van u zelf nog eens een keer. Die slaat werkelijk helemaal nergens op.
 • Henry Eisink

  4 maanden geleden
  Rij ik toch ook om 10 voor half 10 nog rond tijdens de avondklok. Mijn moeder ging het slecht en dacht toch totaal niet aan dat formulier. Had een avond er voor en de nacht gewaakt. En lag in bed toen de telefoon ging. In de kleren en in de auto. Werd ook aan gehouden en heb het netje uitgelegd. Ook dat ik op de terugweg eventueel geen formulier had. Hij noteerde mijn naam en kenteken met de woorden rij er snel maar wel voorzichtig naar toe, sterkte. Geen boete gehad fijne agent.
 • Anton M

  4 maanden geleden
  Anton van Manen Eindelijk beslist er een keer een rechter juist. Te vaak krijgen politie, justitie en of overheid hier in Nederland de uitspraak onterecht in hun voordeel
 1. Verjaardag eindigt in drama voor Gerard en Gert uit Hasselt: ‘Op handen en voeten uit noodluik geklommen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Verjaardag eindigt in drama voor Gerard en Gert uit Hasselt: ‘Op handen en voeten uit noodluik geklommen’

  Hoe fragiel en wispelturig het leven kan zijn? Vraag het maar eens aan Gerard d’Arnaud en levensgezel Gert Sportel uit Hasselt. Het ene moment geniet je met familie en vrienden van een van de mooiste dagen van je leven: een paar uur later sta je rillend naast je volledig uitgebrande boot. En dan moet het ergste nog komen, zo vertellen de twee in een openhartig interview.
  Zwartsluis, Hasselt