Archiefbeeld van de N334 die dwars door Zwartsluis loopt. De weg loopt via Giethoorn naar Steenwijk, maar wordt ook gebruikt door mensen die de N375 willen oprijden richting Meppel.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de N334 die dwars door Zwartsluis loopt. De weg loopt via Giethoorn naar Steenwijk, maar wordt ook gebruikt door mensen die de N375 willen oprijden richting Meppel. © Wilbert Bijzitter

N334 naar Steenwijk en Meppel weer open na ongeluk in Zwartsluis

UpdateRijkswaterstaat heeft vanmorgen tijdelijk de N334 afgesloten na een ongeluk in Zwartsluis met een personenauto. Dat meldde het uitvoerende agentschap van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op haar site.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”