Nieuwe Weg tussen Genemuiden en Hasselt weer vrij na ongeluk

Update | videoDe Nieuwe Weg (N759) tussen Genemuiden en Hasselt is dinsdagavond rond half acht weer vrijgegeven.

De weg was aan het begin van de avond afgesloten wegens een aanrijding tussen meerdere auto's. Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag. Ter hoogte van de rioolwaterzuivering reed een Mercedes hard achterop een BMW. De BMW schoot vervolgens tegen zijn voorganger. 

De schade door de kop-staartbotsing is bij zeker twee auto's behoorlijk. Daarnaast zou een van de inzittenden gewond zijn geraakt.

De weg is vanwege de ravage volledig afgesloten. Dat zal nog enige tijd zo blijven. De politie adviseert bestuurders een andere route te kiezen.

Volledig scherm
De Nieuwe Weg tussen Genemuiden en Hasselt was dinsdagavond bijna twee uur afgesloten wegens een aanrijding. © Henry Wallinga
  1. Snoeihard knallen met de bussen van Rein (52) uit Hasselt: ‘Ik had gelijk door: hier zit handel in’
    PREMIUM

    Snoeihard knallen met de bussen van Rein (52) uit Hasselt: ‘Ik had gelijk door: hier zit handel in’

    Boem, boem, boem. Op 31 december klinken overal in de regio weer de doffe dreunen van het schieten met carbid. Grote kans dat het ‘wapentuig’, de melkbussen, afkomstig is van Rein ter Bruggen uit Hasselt. Hij heeft een aardig handeltje opgezet en levert melkbussen in verschillende soorten. ,,Met garantie, want ik heb goed spul’’, zegt de man, die Melkbus van Rein, die schiet pas fijn! als slogan hanteert.

Kop van Overijssel