Uit voorzorg wordt het oude houten kantoorpand waar de brand woedde gesloopt. Boven het pand steekt de spits van de kerktoren van de Grote Kerk in Hasselt uit. Brand bij voormalig scheepswerf Bodewes.
Volledig scherm
Uit voorzorg wordt het oude houten kantoorpand waar de brand woedde gesloopt. Boven het pand steekt de spits van de kerktoren van de Grote Kerk in Hasselt uit. Brand bij voormalig scheepswerf Bodewes. © Pedro Sluiter Foto

Politie denkt aan brandstichting bij brand oude scheepswerf in Hasselt, contact met belangrijke getuigen

De politie weet wie de twee jongens zijn die woensdag bij de voormalige scheepswerf Bodewes in Hasselt waren vlak nadat er de brand in het kantoor was uitgebroken. De politie was op zoek naar deze ‘mogelijk belangrijke getuigen’ en denkt aan brandstichting.

  1. Topmannen installatiebedrijf Breman doorbreken stilte na fraude- en rechtszaken: ‘Wij willen zuiver zaken doen’
    PREMIUM

    Topmannen installa­tie­be­drijf Breman doorbreken stilte na fraude- en rechtsza­ken: ‘Wij willen zuiver zaken doen’

    Het Genemuider installatiebedrijf Breman lag afgelopen jaren onder vuur: fraude- en rechtszaken, niet-goedgekeurde jaarrekeningen en mindere financiële resultaten. Directieleden Bernardo Eenkhoorn en René Breman dachten wel eens ‘oefff’ als er weer een negatief verhaal over hun familiebedrijf in de pers kwam. Inmiddels kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst. ,,Het huis is weer op orde.”

Kop van Overijssel