De woning die gesloopt werd, maar nog niet bleek te zijn afgesloten van gas en elektra.
Volledig scherm
De woning die gesloopt werd, maar nog niet bleek te zijn afgesloten van gas en elektra. © Henry Wallinga

Slopers schrikken zich rot: pand in Genemuiden is nog aangesloten op gas en vat vlam

UpdateWerknemers van Weever Sloop kregen vanmorgen de schrik van hun leven toen een gasleiding plotseling vlam vatte van een huis dat zij aan het slopen waren. Het pand aan de Kamperzeedijk 97 in Genemuiden bleek nog niet te zijn afgesloten van gas en elektra.

 1. ‘Tour de Kleedjesmarkt’ als alternatief kinderrommelmarkt bij Euifeest in Hasselt slaat aan: ‘Is behoefte aan samenzijn’
  PREMIUM

  ‘Tour de Kleedjes­markt’ als alterna­tief kinderrom­mel­markt bij Euifeest in Hasselt slaat aan: ‘Is behoefte aan samenzijn’

  Het Euifeest gaat dit jaar niet door in Hasselt en de traditionele kleedjesmarkt dus ook niet. Veel inwoners van Hasselt willen toch van hun overbodige spullen af. Daarom stonden zaterdag, op normaliter de eerste dag van het plattelandsfeest, in zo’n vijftig straten mensen bij hun huis met een kleedje met daarop oude spullen bij de ‘Tour de Kleedjesmarkt’.
 2. Jan (51) voor het leven getekend na aanval met snijbrander door afvalboer: ‘Hij moet levenslang worden opgenomen’
  PREMIUM
  video

  Jan (51) voor het leven getekend na aanval met snijbran­der door afvalboer: ‘Hij moet levenslang worden opgenomen’

  Oorsuizen door de stress, slapeloze nachten en een blijvend litteken. Jan van Dijk (51) uit Genemuiden is voor het leven getekend na een aanval met een snijbrander, vorig jaar december. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt afvalondernemer Albert T. (50) uit Rouveen van poging tot doodslag en eiste vanochtend een celstraf van 30 maanden, waarvan 10 maanden voorwaardelijk, en een contact- en locatieverbod.

Kop van Overijssel